Iratkozz fel a Csodahelyek-hírlevélre!

Nagy örömmel jelentjük be nektek, hogy 2021. januártól már nem csak facebookon és instagramon értesülhettek a legújabb cikkeinkről és felfedezéseinkről, hanem hírlevél útján is! Elindult ugyanis a hírlevélküldés a www.csodahelyek.hu oldalán, amelynek segítségével a feliratkozók minden héten elolvashatják a legfrissebb híreket és legújabb csodahelyeket.

Milyen gyakran kapok hírlevelet?

Hírlevelet hetente egy alkalommal, vasárnap reggel 8 órakor küldünk minden feliratkozónak. Tehát amennyiben feliratkozol, nem fogunk elárasztani emailekkel, havonta csupán 4 hírlevél fog landolni a postafiókodban.

Hogyan tudok feliratkozni?

Feliratkozni a lap alján lévő űrlap kitöltésével lehet a www.csodahelyek.hu főoldalán:

FONTOS! Ahhoz, hogy fel tudj iratkozni, el kell fogadni (vagyis kipipálni) az Adatkezelési Szabályzatunkra vonatkozó részt!

Feliratkoztam, de nem jött email Tőletek. Mit tegyek?

Előfordulhat, hogy a kiküldött hírlevél nem jó helyre érkezett.

  • Nézd meg a spam mappában és állítsd át „nem spam„-re, így a jövőben biztosan megtalálod a postafiókodban
  • Lehet, hogy a „promóciók” mappába érkezett
  • Ha végképp sehol nem találod, írj nekünk emailt az info – kukac – csodahelyek.hu címre és segítünk megoldani a problémát.

hírlevél

Mit tartalmaz a hírlevél?

Az alábbi képeken egy általános hírlevelünk látható: cikkek, kvízek, toplisták, szálláshelyek, aktuális hírek, azaz hazai csodahelyek minden mennyiségben! 🙂 Igyekszünk minden héten színes és érdekes listát összeállítani az elkészült beszámolókról, túraleírásokról, mindig az évszaknak megfelelően.

Terveink szerint még több hazai szálláshelyet és programlehetőséget szeretnénk majd figyelmetekbe ajánlani, már csak ezért is érdemes feliratkozni.

Van-e lehetőség leiratkozásra?

Természetesen, minden hírlevél alján találsz egy „Leiratkozás” gombot, amelyre ha rákattintasz, többé nem kapsz tőlünk emailt. De reméljük, hogy erre nem fog sor kerülni 🙂

Ne feledd: vasárnap reggel érkezik a következő hírlevelünk, ne maradj le róla!

error: Védett tartalom!

Értesülj elsőként a legszebb csodahelyekről!

.

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.