Csodatúrák indulnak Magyarországon – Tartsatok velünk! (x)

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email

Ahogy az emberek életében vannak nevezetes állomások, például a születés, a házasság, gyerekvállalás, úgy az oldalak, cégek esetében is beszélhetünk fontos mérföldkövekről. A Csodahelyek.hu fennállása során ünnepként éltük meg, amikor 2019. májusban saját domain címre költözött az oldal (a cafeblog után ez nagy váltás volt), vagy amikor a Csodahelyek Magyarországon csoportban elértük a bűvös 100.000-es taglétszámot (azóta már 285.000-en vagyunk, hurrá!). Az idei év legnagyobb mérföldköve pedig egyértelműen az, hogy 2020. júliustól immár nem csak a virtuális térben találkozhatunk veletek, olvasókkal, hanem személyesen is. Hogy hogyan? Hát a CSODATÚRÁK keretében!

A kezdetekről

Néhány héttel ezelőtt részt vettünk egy Tát-Szob közötti 20 km-es kenutúrán, amelyet a Montivago Utazás szervezett. Ahogy a beszámolóban is olvashattátok, a kirándulás remekül sikerült, és bár kellemesen elfáradtunk az evezésben, életre szóló élmények és új ismeretségek születettek ezen a napon.

A kalandokból aztán együttműködés kerekedett, hiszen a Montivago Utazás tulajdonosaival, Zsófival és Gergővel gyorsan egy hullámhosszra kerültünk. Hozzánk hasonlóan ők is szeretnek túrázni, új helyeket felfedezni és úgy ismerik az országot, mint a tenyerüket.

Gyertek velünk kirándulni! Csodatúrák indulnak Magyarország legszebb vidékein!
Kenutúrán a Montivago Utazási Irodával

Ahogy a bemutatkozásukban is írják:

“A Montivago alapötlete kíváncsiságunkból, az utazás szeretetéből, tudás-, élmény és étvágyunkból, a világra való nyitottságunkból született. Ezt a szenvedélyt szeretnénk megosztani másokkal is és mindenkit utazásra buzdítani.

Velünk olyan helyekre is eljutsz, amelyeket magadtól nem találnál és olyan információkat is megtudhatsz, amelyeket nem írnak az útikönyvek. Mi kell ehhez? Csak az, hogy ne sajnáld az időt leülni velünk egy kedves, vendégszerető ember mellé, akinek gondolatait, történetét együtt hallgathatjuk meg, s így együtt is tanulhatunk! S hogy utazásod még meghittebb, ember- és természetközelibb legyen, csapatunk a kiscsoportos utazások mellett tette le a voksát.”

montivago.hu/rolunk

Nem volt tehát kérdés, hogy együtt még többet tudnánk megmutatni nektek Magyarországból, így megszületett a Csodatúrák eseménysorozat, amelyek közül az első már július 19-én indul a Balaton-felvidékre.

Mit jelent a CSODATÚRA?

A Csodatúra egy rövidítés, amelyben a magyarországi csodahelyeket és az oda szervezett túrákat szerettük volna egyesíteni. Így jött létre a Csodatúra kifejezés, amelynek során -reményeink szerint- nem csak az utazás és az úti célok megismerése jelent majd élményt, hanem a felkészült túravezető, a professzionális szervezés és a kellemes társaság is sokat hozzátesz a kirándulások sikeréhez.

CSODATÚRÁK a Montivago utazás és a Csodahelyek.hu szervezésében

Ez a nyár (és ősz) a belföldi turizmusról szól és ehhez mi is szeretnénk hozzájárulni a magunk módján. Július 19-től kezdődően több hétvégén is indulnak 1-2 napos túráink szerte az országban. Lesznek vízitúrák és gyalogtúrák, várlátogatások és gasztroesemények. Egy biztos: mindenki megtalálja majd a neki tetsző programot!

Csak győzzetek majd válogatni a jobbnál jobb csodahelyek közül 🙂

Csodatúrák időpontjai

Meglepetés: a Csodahelyek.hu olvasóinak kedvezmény jár!

Szeretnénk meghálálni, hogy olvastok és követtek minket, ezért minden túrához kedvezménykupont ajánlunk fel (csak nektek!).

A www.montivago.hu oldalán történő foglaláskor a “Fizetés” résznél arra a kérdésre, hogy “Van kedvezményes kuponkódod?”, írjátok be a »» CSODATÚRÁK «« szót és 5 % kedvezményt kaptok az út árából!

Kiknek ajánljuk a Csodatúrákat?

  • Akik örömmel felfedeznék Magyarország csodahelyeit, de egyedül nem szívesen indulnak útnak
  • Baráti társaságoknak, akik a vezetés helyett inkább lazulnának és nap végén szívesen elfogyasztanának egy fröccsöt (a Balaton-felvidéken erre is lesz lehetőség)
  • Pároknak, akik hétvégi programot keresnek budapesti indulással
  • És persze mindazoknak, akik szívesen kirándulnak belföldön jó társaságban 🙂
Kilátás a Szent György-hegyről

Hol tudtok jelentkezni a túrákra?

  1. A túrák részletes leírásait, a legfontosabb információkat és a foglalási űrlapot a www.montivago.hu oldalán találjátok »»
  2. A Csodahelyek.hu facebook oldalán lévő eseményeknél is mindig olvashatók a legújabb túrák
  3. A Montivago Utazás facebook oldalán is érdemes szemezgetni az utak között
  4. Emellett kövessétek a Montivago Instagram oldalát, valamint a Csodahelyek.hu Instagram oldalát, ahol szintén sok érdekességről olvashattok a túrák kapcsán

Ugye veled is találkozunk valamelyik szuper programon? 🙂

(Fotók: Montivago.hu, Csodahelyek.hu)


Szponzorált tartalom.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Védett tartalom